01/09/2017

Olival: Olovka za jačanje noktiju

Ljeto, pored visokih temperatura i divne svjetlosti za fotografije, donosi i omiljene sandale i gole noktiće. Tek ove godine sam "skupila hrabrost"  da pokažem noktiće, a do sad, pa uglavnom sam bila u cipelama i u tenama - čak i na +40°. Ništa me ne pitajte... 


Kada sam dobila ovu olovku na testiranje, moram priznati da sam se obradovala jer sam nekako izbjegavala temu - sandale - a ova olovka mi je dala priliku da to promijenim. I ovo ljeto se to zaista dogodilo.

Pakovanje me podsjeća na marker- tvrda bijela plastika, poklopac koji ne spada sam od sebe i vrh je kao i vrh markera, pa se tečnost može ravnomjerno nanijeti na nokat.
Ova olovka sadrži kombinaciju biotena i pantenola koji pomažu pri obnovi nokta. Problem koji je meni uvijek smetao je urastanje i listanje noktiju na nogama, što recimo nikada nije bio problem sa noktima na rukama pa nisam nikada imala potrebu da koristim bilo kakve preparate na rukama.


Ja sam koristila ovu olovku jednom dnevno, sigurno 3 mjeseca. U tom periodu sam izbjegavala lak za nokte i aceton, fokusirajući se na to da testiram  i u krajnjoj liniji apsolutno popravim situaciju jer je bila - prosto kritična.
Sa urastanjem nažalost imam uvijek problem jer mi je koža čudna, ali se nokti više ne listaju i aceton ih ne uništi. Dobili su lijep oblik, kada ih nalakiram budem prezadaovoljna i definitivno sam presretna što sam uspjela da ih dovedem u red.


Jeste li imali priliku koristiti ovu olovku ? Vaš utisak ?

Lijep pozdrav,

Mia







1 comment:

  1. Na svu srecu, nemam nikakvih problema s noktima, ni gornjim ni donjim haha al je lijepo znat da ima ovakva olovka koja funkcionira. :D

    Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    ReplyDelete