07/08/2017

bioten: Skinmoisture 3-in-1 cleansing micellar water


Gledam tako jedno jutro Ivanu i punim se pozitivnom energijom. I ona u tom videu pominje kako je kupila ovu micelarnu i da će tek da je isproba. Ja nisam imala strpljenja za utiske jer ima tako nekih stvari za kojima prosto "poletim" i da budem iskrena, ovaj put me je dočekala dobra stvar. Subscribe OVDJE.


Ova micelarna vodica je za normalnu i kombinovanu kožu. Kažu da sadrži izuzetno fine i nježne čestice ulja i vode, koji "hataju" i efikasno uklanjaju nečistoće i šminku (čak i vodootpornu) sa lica, očiju i usana. Ne izaziva iritacije i dehidraciju kože. Formulacija sadrži 100% prirodni ekstrakt dunje, koji pomaže da koža vrati svoju prirodnu vlažnost i ujedno čini da epidermis bude gladak i nježan.

U boci je 400ml tečnosti i rok trajanja je 12 mjeseci. Boca je klasična plastična sa zelenim poklopcem, koji je definitivno jedina mana što se ne može dobro zatvoriti pa curi. Tako da nije baš pogodna za putovanja.


Miriše predivno, svježe i blago slatkasto. Miris se ne zadržava dugo. Skida definitivno sve, pa čak i onu upornu vodootpornu Essence maskaru s kojom sam nekada imala problema. Osvježi kožu lica i ne ostavlja trag - bilo kakav. Jednostavno mi stvara osjećaj svježine.
Pri korištenju i poslije nisam primijetila tragove iritacije niti sam osjetila bilo kakvu neugodnost. Obično mi je potreban 1 tuferčić da sve skinem micelarnom, pa onda naravno idu druge umivalice. Ova vodica mi se sviđa iz razloga što ne isušuje kožu uopće i, kao što sam navela, miriše predivno. Cijena joj je oko 5KM ali sam primijetila da često bude na sniženju u CM-u.


Moj kompletan utisak je da je ovo stvarno super stvar čija je cijena pristupačna. Družimo se i dalje. ;)


Jeste li koristile ovu vodicu? Koji je vaš utisak ?

Lijep pozdrav,

Mia

No comments:

Post a Comment