16/11/2017

Catrice: Camouflage Cream(s)



Catrice Camouflage korektor je proizvod kome sam vjerna sigurno 2 godine. Naravno, tipkala sam o njemu već, što možete čitati ovdje. Ovoga puta tipkam o kompletnoj kolekciji korektora koje svakodnevno koristim već mjesec dana.


Mala praktična teglica sa 3gr proizvoda. Jedan od razloga zašto volim ovaj korektor. Jedina razlika između običnog korektora i ovih o kojima ću tipkati detaljnije je činjenica da će mnogo duže trajati jer je dovoljna vrlo mala količina za korištenje jer se nanosi po malim zonama na koži lica.


Ja ove korektore "u boji" nanosim prije nego stavim tečni puder. Ne blendam mnogo nego spužvicom nanesem puder preko pa tek onda blendam. Fino se uklapaju sa HD Liquid Coverage jer nakon par minuta dobijem efekat porculanske lutke gdje nema crvenih tačkica i zona. Zeleni korektor je specifično za to i na mojim zonama koje su crvenkaste djeluje fino jer ne "izbiju" nakon par sati kao što je to slučaj bez ovog korektora. 
Sviđa mi se činjenica da ovi korektori ne stvaraju osjećaj da imam masku na licu nakon što završim kompletan makeup.


Žuti, anti-shadow korektor nanosim samo na dijelu između usana i nosa. Eksperimentisala sam prvi put pa sam ukapirala da mi usne izgledaju ljepše kada nanesem na tu zonu. Puder na tom dijelu gdje sam prethodno nanijela ovaj korektor bude pomalo svjetliji te mi usne budu lijepo istaknute.


Rozi korektor je definitivno nešto najbolje što koristim u ovom momentu jer uporne podočnjake 'ispitni-mi-je-rok' zamaskira kao da sam spavala 15 dana u kontinuitetu. Nakon što nanesem puder, stavim malkice svijetlog korektora i to izgleda predobro. Družimo se svakodnevno.


Jedna divna stvar koju moram istaći je činjenica da se ovi korektori divno uklope s puderom i nemam problem pri prekrivanju istih, pa ne dolazi do situacija da mi lice bude šareno jer je tu i tamo boja ostala uporna. Drago mi je što ove korektore imam u svojoj kolekciji. Ne koristim sva 3 svakodnevno, ali im vrlo često nađem namjenu bilo da ih sve kombinujem ili mi taj dan treba zamaskirati crvenilo u toku PMS-a. 
Kada sam tipkala o klasičnom korektoru (Moja nijansa - Ivory) navela sam da je on pomalo suh. Ovi korektori su malčice "masniji" ali ne "zabetoniraju" kompletnu facu niti sam primijetila da mi lice pošizi nakon par sati, a moja koža je poprilično komplicirana.
Na fotki ispod možete vidjeti gdje sam nanijela koji korektor. Ne nanosim uvijek ovoliku količinu, ovoga puta je to bilo u svrhe fotkanja.




Jeste li koristile ove korektore? Koji je vaš najdraži Catrice proizvod?


Uživajte u ostatku dana,

Mia


No comments:

Post a Comment